Snøproduksjon hjemme

HAPPY SNOW hjemmesnøkanon brukes til produksjon av snø i hagen eller på lekeplassen eller andre steder du vil ha hvit snø. Alt som kreves for å lage et komplett snøproduksjonssystem er en luftkompressor og en høyttrykkspyler i tillegg til HappySnow snøkanonen.

• Produksjonskapasitet: 0,7 m3 snø / t

• Minimumstemperatur for snøproduksjon: – 4 ° C

• Snølegger et område på: 10 x 4 m

HJEMMESNØKANON

HAPPY SNOW hjemmesnøkanon er redningen fra en dårlig vinter. Fra minus 3 grader kan du produsere snø og gi barna uforglemmelige minner. I løpet av 12 timer har du laget nok snø til at aktivitet på snø kan begynne. Det er også moro og lærerikt å se og føle på hvordan snøen blir til og det kan du gjøre i din egen hage!

HAPPY SNOW hjemmekanonen er en innovativ snøkanon for snøproduksjon i hjemlige forhold. Takket være moderne teknologi kan utstyret skape snø fra første høstfrost når temperaturen er – 3 ° WB. Dette betyr – 3 eller kaldere basert på fuktighet i lufta. Sjekk tabell nedenfor.

Snøkanonen produserer en brukbar mengde snø på kort tid (den produserer 0,7 m3 snø i løpet av en time ved kaldt vær), den er perfekt egnet for rekreasjons- og dekorative formål. Du kan gjøre hagen, bakken eller hekken hvit for vinterstemning.

Her har butikken Fjellshop på Lillehammer brukt Happysnow kanonen på fasaden

ENKEL I BRUK

Hjemmekanonen er veldig brukervennlig – det er nok å koble til en luftkompressor og en høytrykkspyler. Snøkanonen trenger ikke strøm, bare kompressor og høytrykksspyleren. Montering og demontering er enkel og du trenger bare å skru av koblingen på høytrykkspyleren og koble på vanntilførselen fra høytrykkspyleren til snøkanonen og lufttilførselen til kompressoren. Den kompakte og lette konstruksjonen gjør utstyret lett å flytte og enkelt å lagre.

Tips til oppkobling og bruk

UTSYRET SOM TRENGS

Høytrykkspyler

Fordi som allerede har;

  • Høytrykkspyler hjemme som gi mer en 5,2 l i min (20m3t), tilsvarer 1,2 Kw eller mer motor og
  • Luftkompressor som gir 200 l/m tilsvarende 1,4 Kw eller mer,

Da er det bare og koble på. Vi anbefaler fra Gausdal Land Nilfisk 120,2 eller 135.1 eller lignende. Disse er stillegående og jobber lett. 

I esken er det med en overgang for enkelte typer spylere på trykksiden. Til denne trengs ½ toms pakning for tetning, denne er også i esken.

Høytrykksspyler som ikke har skrutilkobling på trykk siden men hurtigkobling ved pistol hånd taket trengs en adapter. 

Vi anbefaler ¾ (19 mm) vannslange for nok vann om trykk i  og skulle høytrykkspyleren gå ujamt, sjekk koblingen i vannslangen om det sitter filter der som sperrer vanngjennomstrømning.

Utstyr som trengs for å pynte opp butikken. Her Gausdal Landhandleri Lillehammer
Snø til pynt av fasade Gausdal Landhandleri

Anbefalt utstyr

Kompressor

Det er behov for en kompressor som gir 200 liter luft i minuttet eller mer.

Om du ikke har dette fra før anbefaler vi Luna 2.0 2013l. Denne er stillegående oljefri og jobber lett.

Her er det ingen problemer med tilkobling da dette er standard. Se bilde

Husk at høytrykkspyler, kompressor, kanon og vannslange oppbevares innendørs når det ikke brukes. Ellers fryser det og kan lett bli ødelagt eller hindre videre produksjon.

Start tilkobling. dette trengs. Happy snow, kompressor og høytrykksspyler

Tilkobling luft slange til kompressor.

Anbefaler også innkjøp av temperaturmåler som også måle luftfuktighet for og beregne

Det tar bare 10 min og koble opp ned utstyret.

En standard kompressor og høytrykkspyler som her nevnt vil kun bruke maks 3.2 kw (i snitt 2,6 kw) noe som tilsier at en vanlig ute/inne kontakt med 16 Amp sikring holder til alt sammen. Er det ikke 16 amp tilgjengelig spres dette på 2 stk. 10 Amp kurser.

SNØEN.

Om det er marginale temperaturer og det blir veldig våt snø er det et tips og få HappySnow litt opp i luften for å forlenge tiden snøen er i luften. Dette vil bedre kvaliteten på snøen.

Temperaturen på vannet fra krana er også med på å påvirke oppstart temperatur og kvalitet. Vi har laget snø med vann som er 10 grader celsius ved temperatur i lufta -6. Det kan være lurt å la vannslangen ligge på snø for å kjøle vannet inn på høyttrykksspyler.

Når snøkanonen har stått i ca 10 timer kan det være lurt å flytte den litt for og legge snø på nytt sted. Dette for å få snøen til å “hvile” samt og fordele snøen så det ikke blir så mye arbeid å fordele den.

Etter 15 min produksjon

Etter 10 timer produksjon

ANDRE BRUKSOMRÅDER:

KJØLING PÅ VARME DAGER

HAPPY SNOW  kan fungere som dusj for kjøling på varme dager. Ved tilkobling til kun høytrykkspyleren skapes en dampsky fra vann som er behagelig for kroppen. Det morsomme kan være behagelig kjølende! Gi en regnbue til barna på en solrik dag. Takket være bruken av «nukleatorer» i munnstykket på snøkanonen brytes vanndråper med vann til mindre partikler, noe som resulterer i krystallisering av vannet.

HAPPY SNOW Lance kan også brukes til vanning av plen, busker og planter også dette uten kompressoren.

Som vanndamp utstyr

PRODUKTETS FORDELER:

·        Moderne design

·        Materialer av høy kvalitet

·        Enkel montering, demontering og lagring i hjemmet

·        Høy temperatur som muliggjør snølegging ved – 4 ° C

·        Kompakt og lett utstyr

·        Lav pris, uten tap av kvalitet

·        Holdbarhet i flere årstider

·        Mulig sommerbruk til å vanne plener og busker

·        Produktet er produsert i Europa og Polen! Ved Supersnow