Kjelke for alpinanlegg Bergauf Rodel

Kjelke for alpinanlegg Berg auf Rodel

BERGAUF RODEL

BERGaufRODEL – Kjelken som også tar deg opp

Er du klar for å revolusjonere din vintersportsdestinasjon? Møt BERGaufRODEL, den patenterende og sertifiserte løsningen for enkel transport av akebrett og kjelker ved hjelp av T-stang og tallerkenheiser.

Passer akingens oppblomstring!

Aking opplever en renessanse, og fanger oppmerksomheten til ikke bare ferierende, men også lokalbefolkningen som gjenoppdager gleden ved vintermoro. Skianlegg, fjellhytter og utfartsmål som strekker seg fra Kirkenes til Alpene og alle drar nytte av denne lidenskapen for aking. Likevel har utfordringen med å trygt transportere kjelker med sjåfør oppover har alltid vært en betydelig hindring for skianlegg.

Den innovative løsningen fra BERGaufRODEL

La oss introdusere deg for BERGaufRODEL, en genial løsning for transport av kjelke oppover (sertifisert for samdrift med skikjøring):

  1. Opphengsenhet: Denne patenterende og sertifiserte enheten løser problemet med å transportere akebrett og kjelker via T-stang og tallerkenheiser uten problemer.
  2. Reverseringslås: Si farvel til ukontrollerte bevegelser under aking oppover. Vår reverseringslås sikrer at turen din forblir trygt i trekkretningen, selv i uventede situasjoner som en revnet line.
  3. Håndbrems: Med håndbremsen aktivert blir bremselengden redusert med opptil to tredjedeler, uavhengig av baneforholdene. Enten du er en ake-ekspert eller nybegynner, er håndbremsen enkel å bruke og garanterer sikkerhet.
  4. Automatisk akebremse: Vår installerte brems aktiveres automatisk når det ikke er vekt på akebrettssetet, og forhindrer at det tar av på egen hånd, og sikrer en trygg tur. Omtrent som en skistopper på en alpinski.

Et must for alle utleiere av kjelker

De mange sikkerhetsfunksjonene til våre kjelker imøtekommer behovene til uerfarne kjørere, familier og eldre. Vi gir ikke bare trygg transport oppover, men muliggjør også en sikker nedkjøring med spenning og moro. Denne kjelken laget for alpinanlegg er sertifisert for bruk i heisanlegg.

Fakta: Med den økende antallet akeentusiaster har antall ulykker økt betydelig. Bare i Østerrike må tusenvis av mennesker behandles på sykehus hvert år på grunn av akeulykker. Vår håndbrems, automatiske akebremse og detaljert sikkerhetsinformasjon kan betydelig redusere risikoen for ulykker for gjestene dine.

Hør fra våre fornøyde kunder

Kunde 1: «I bruk siden 2014, solgte vi omtrent 3500 timer med aking i løpet av 2018/19-sesongen, og doblet omsetningen fra sesong til sesong.»

Kunde 2: «I løpet av den første sesongen i 2018/19 registrerte vi opptil 1400 enkelturer på våre sterkeste dager, til EUR 4 hver. En fantastisk idé med høykvalitetsutførelse – BERGaufRODEL er her for å bli!»

Kunde 3: «I den andre sesongen av 2018/19 solgte vi opptil 200 timer med nattaking til EUR 17 hver. Mine gjester har vært begeistret fra dag én, og til og med transporten med dragheis er nå en uforglemmelig opplevelse.»

Oppsummering:

«BERGaufRODEL er en spesialdesignet kjelke for alpinanlegg med mange funksjoner som vil utvide aktivitetstilbudet i skianlegget ditt og gjøre det mer attraktivt for nye gjester.» – DI Reinhard Ferner, oppfinneren av BERGaufRODEL.

  • Lett og håndterbar kjelke for alpinanlegg som gir trygg bruk
  • Enkel håndtering på heis (Både krok og tallerken)
  • TRygg og solid bremsemekanisme
  • Fungerer for alle aldre
  • Kan kjøre to på kjelken som gjør den familievennlig
  • Lett å lagre, tar ikke mye plass.(Mulig å stable)

Her er BERGaufRODEL-opplevelsen gjennom bilde av BERGaufRODEL og Tonnerhütte (les mer her):

KJelke for alpinanlegg på vei opp

Er du klar for økt inntjening i heisen din? Aktivitet for kveldstid, for hele familien og for grupper. Last ned brukerveiledning her!